keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

P*skarteluhaaste #230 -Ruokaa ja/tai juomaa

Tämän viikon haasteena on, että kortista pitää löytyä ruokaa ja/tai juomaa.Tämän kortin tein vähän aikaa sitten ja yllätykseni huomasinkin ,että sehän sopii tähän haasteeseen kuin nenä päähän. Kortistahan löytyy ruokaa, vihannesten muodossa.

Tällä kertaa mennään vähän pienemmällä korttipohjan koolla. Ehdin jo niin tottua niihin isompiin pohjiin, tuntui että eihän näihin mahdu mitään :D
Ei aivan mukavuusalueellani tuo värimaailma, mutta joskus voi kokeilla erilaistakin. Ruskea ja punainen on ihmeen hyvä yhdistelmä ;)
Tein taas valmiista korttikuvasta. Kakkupaperi, rusetti, nauha, höyhen, ruusu, teksti , nappi ja metalliosa, siitä on minun korttini tehty.
      Samalla ruoka-haasteella tein kaksi leivoskorttia. Hempeää, vintagea ja vaaleanpunaista.

Kauhistuttaa ajatellakkin, että pian on kaikki minun ruusuni loppu, vaikka kuinka paljon niitä Tiimarin loppuunmyynnistä haalinkin. On se vaan kumma. Luulee aina ostavansa tarpeeksi,  ainakin muutamaksi vuodeksi, ja sitten ne loppuvat parissa kuukaudessa. Onko muilla samaa ongelmaa??

Jotkut vähän naureskelivat sille mitä aloin tekemään pääsiäisenä, joulukortteja nimittäin. Ajoissahan ne kannattaa aloittaa. Kaksikymmentä niitä taas tuli tehtyä pääsiäisloman aikana. Aikakin menee niin äkkiä, ettei sitä huomaakkaan kun on jo joulu.Hyvää kesän odotusta kaikille!!!


Arosa

1 kommentti: